Gå til innhold
Arkivverket

[#23925] Canada - Western Land Grants


Gjest Hanne Johnsrud
 Del

Recommended Posts

Gjest Hanne Johnsrud

HeiPrøver å hjelpe en kollega med å oppspore hennes oldemor som emigrerte til Canada.Oldemoren vi leter etter kaller seg Olga Hallerud når hun kommer til Canada. [url="http://data4.collectionscanada.ca/netacgi/nph-brs?s3=Hallerud&s4=&s5=&s7=&s6=&Sect4=AND&l=20&Sect1=IMAGE&Sect2=THESOFF&Sect5=FI76PEN&Sect6=HITOFF&d=FI76&p=1&u=http%3A%2F%2Fwww.collectionscanada.ca%2Farchivianet%2F02011802_e.html&r=0&f=S>LenkeFra Canada har vi fått opplyst at hun skulle til en Bjorn Rugland, hvilken tilknytning hun har til han vet vi ikke. Har funnet en som passer i Western Land Grants og i den forbindelse lurer vi på hvor følgende sted er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Under emigranter fra Oslo finnes det en Bjørn Knudsen Rugland fra Sigdal, 22 år, ugift og arbeider som reiste fra Oslo 24/6 1904 til S.Dakota.Om denne Bjørn har noe å gjøre med den du nevner vet jeg ikke, men de er ganske like i alder og forbokstavene passer jo godt med Bjørn i Canada.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hanne Johnsrud

HeiTakk for svaret. Jeg har selv vært inne på tanken om at dette må være den samme Bjørn Rugland, har fått noen til å sjekke bygdeboken for Sigdal men der står det ingen ytterligere opplysninger utover at han emigrerte i 1904.Mvh Hanne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hanne Johnsrud

HeiTakk for det John. Hadde et lite håp om å finne en litt nærmere plassering etter å ha lest et annet innlegg her. Lenke (se innlegg nr. 2)Har noen et tips om et bra kart?Mvh Hanne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.