Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jan Nordum

[#24065] Joran på Grav i Røyken

Recommended Posts

Gjest Jan Nordum

Er det noen som kjenner til Joran som giftet seg inn på Grav gård i Røyken ? Hun ble gift 1739 med Jon Arnesen fra Grav i Røyken.Jon Arnesen dør 1752.Da står Joran/Gøran oppført som enke med barn i alderen 2 - 10 år.Er det noen som vet hva hennes etternavn var ? Og når eller hvor hun var født ? I kirkeboken kan det se ut som hun heter Eliasdatter/Ellingsdatter.I skifter ser det ut som om hun heter Trudsdatter/Knudsdatter.Har ikke funnet henne i kirkebøkene for Røyken 1701 - 1730. Men en Gorou ble født som uekte barn 1706. Isåfall var hun 33 år når hun giftet seg som 'pige' 1739.Og ca 43 når hun fikk sitt siste barn.Noen som har opplysninger om Joran ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Jeg har funnet en Giøran som blir døpt 08.09.1720 i Røyken, datter av Peder Skytt Lenke Hvis du går inn i kirkeboka for Røyken for introduserte, vil du se at moren blir introdusert i kirken 13.10.1720 - faren er Peder Skytt.Grethe

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Nordum

Hei Grete ! Takk for opplysningen.Da er hun isåfall 19 år når hun gifter seg.Det er jo ikke urimelig.Skal sjekke opp om det kan være henne.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.