Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Ørjan Larsen

[#24316] Noen som er kjent med oppl. fra Sørli Lierne, N-tr,lag?

Recommended Posts

Guest Ørjan Larsen

Håper noen kan hjelpe meg her.Jeg søker etter opplysninger om Randi Halvorsdatter, f. 1808? (jeg har funnet Randi i folketellinger, men det kan jo hende det er noen som har flere utfyllende opplysninger om henne). Søker også denne damen: Kirsti Thomasdatter Endseth, født 17.12.1861,Brennmoen, Sørli. Foreldre Thomas Larsen Endseth, f. 1829 d.1898 og hustru Bereth Pedersdatter Eide, f. 1831 d. 1925. Når giftet hun seg og når døde Kirsti? Jeg mener hun ble gift med en Erik Jørgensen Bakken, men jeg kan ha feil der. Finnes det foto av Kirsti og faren Thomas? Jeg er etterkommer av søsteren Penetta Thomasdatter, f. 1864 d. 1955, gift med Jon Svensson, bosted Bakken. Lurer også på om det er noen i Sørli som vet noe om mor til Bereth Pedersdatter, Randi Halvorsdatter?(nevnt øverst). Finnes det fotografi av Randi? Når eksakt er Randi født og død? Har fått noen oppl. på at hun skal være født i Grong og eller Røros, men jeg er veldig usikker der. Foreldre til Randi skal hete Halvor og Ingrid, stemmer dette? Bereth hadde en datter som het Ingrid og det kan være oppkalling av moren. Randi skal være av taterslekt....er dette korrekt???Håper det er noen som kan svare meg på disse spørsmålene.MVH Ørjan Larsen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Ørjan Larsen

Hei. Jeg fant Randi på folketelling for snåsen 1865 tror jeg det var eller 1875. Men håper noen kunne ha bilder som jeg spurte om av personene og eller stedene de bodde på.Hilsen Ørjan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Ørjan Larsen

Hei. Se telling for Snåsen 1865, post 3070, Randi Halvardsdatter. Fødested ubekændt. Hilsen Ørjan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.