Gå til innhold
Arkivverket

[#24346] Ole Hanson Sveri, Krødsherad. f. 1873


Gjest Arne Haaland
 Del

Recommended Posts

Gjest Arne Haaland

Søker info. og data om Ole Hanson Sveri fra Krødsherad, født 1873. Han var rallar på Bergensbanen, og ble gift på Bolstad med Anna Gurine Bolstad. Skulle vistnok ha en bror i Oslo som var baker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tormod Thoresen

Hei.Ole Hansen Sværi var sønn av Hans Gulsen og Marte Palmesdatter, Bråten. Hans var født i 1844 og det samme var Marte. De giftet seg i 1866 og de fikk 11 barn.Sværi var eller er en plass under Skinnes i Krødsherad. Det kan leses mer om denne familien på side 108 i Krødsherad 1 av Andreas Mørch.Barna var: 1. Hans født 1867, var her , han giftet seg i 1892 med Live Andersdatter 2. Gunhild 1869 , reiste til Amerika, 3. Palme født 1872, osv.Ole var barn nummer 4 i rekken . Det står at han giftet seg med Anna fra Voss og døde i Bergen.Det var broren Hans som hadde en sønn som ble bakermester i Oslo. Han het Anders ,han ble gift med Agnes Hagen fra Odalen.Du får lånt Krødsheradboka på et biblioteket.mvhTormod

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.