Gå til innhold
Arkivverket

[#24378] Halden Bomuldspinderi - Kristine Kristiansen, Kokkehaugen


Gjest Per Åsander
 Del

Recommended Posts

Gjest Per Åsander

'Fru Kristiansen er en av de kvinner, som Haldens Bomuldspinderi og Væveri skrev til Göteborg efter for at få henne hit som væverske, i det at Göteborg var langt fremme på tekstilindustriens område' - skrev Amta 25/10 - 1926 da hun døde. 'Hun er en av de eldste totalister i Tistedalen' Hun sørges av make Anders Kristiansen og døtrene Selma gm Ole Haug og Lydia gm Johan Olsen. Kan noen hjelpe meg med informasjon om når hun kom til Norge og eksakt hvorfra ? (har sjekket innflyttingslengder! - uten hell) Er det noen som kjenner igjen disse personene ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ketil Harbek

De er her Lenke i Berg i FT 1900. På FamilySearch (Vital Records - kilde opplyst å være kirkebok) finnes en vielse i Halden 19.11.1880 mellom Anders Christiansen (f. 04.02.1859 - fødselsåret stemmer) og Christine Johannesen. Hvis dette er dem, har du en indikasjon på pikenavnet hennes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.