Gå til innhold
Arkivverket

[#24528] Anders f. 1791, mor Kjersti Borgersen, far Anders (?), Nes, Akershus


Gjest Marc Thompson
 Del

Recommended Posts

Gjest Marc Thompson

Noen som kan fortelle meg hvem faren til Anders Andersen f. 1791 er ??. Moren Kjersti er fra Ronnol på Nes. De bo på Bergsodegaarden i 1801

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Peter Wiborg

Her er det mange antagelser, men jeg ville 'tippet' på denne: [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=f10236&variabel=0&postnr=3769&fulle=true&spraak=n>LenkeTa det med et smil, for det er i beste tilfelle et 'wild guess'..., :-)Det riktige svaret får du selvfølgelig ikke før kirkeboken er sjekket...Følgende antagelser ligger til grunn:1) På LDS oppgis det at faren Anders er født i Nes ca 1755. Lenke Det er kun 5 Anders 45-47 år i FT-1801 i Nes.2) Navnet Anders når også faren heter Anders kan tyde på at det er en navnetradisjon, altså at også faren heter Anders Andersen.3) Det er 2 stk Anders Andersen blandt de 5, den andre har allerede en sønn Anders omtrent på samme alder.4) Vedkommende som er nevnt ovenfor ser også ut til å ha vært ungkar rundt 1791. De har ingen barn i 1801, og kona er ganske ung så de har trolig gifta seg etter 1791.Her er forøvrig AA i 1801:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.