Gå til innhold
Arkivverket

[#24631] Kan man søke i flere baser samtidig?


Gjest Øystein Brennsæter
 Del

Recommended Posts

Gjest Øystein Brennsæter

Jeg bruker basene med døpte i Gran nokså mye. Det er totalt 15 baser som dekker 125 år. Da blir det ofte slik at en må søke i flere baser. Det ville spart en for mange tastetrykk dersom en kunne søke i to eller flere baser i samme søket. Eller: Dette er jo relativt små baser med få personer i hver. Kunne de slås sammen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette S. Clausen

På sikt håper vi å få til at en kan søke i flere databaser samtidig. Standardvisning for kirkebøker er et skritt på veien. Neste prosjekt blir standardisering av alle termer/feltoverskrift i alle databaser. Det er nok enda et stykke igjen før alt ligger til rette for et samlet søk.I mellomtiden håper vi å få tid til å slå sammen en del databaser, sånn som alle de for døpte i Gran, men det er vanskelig å si når dette vil skje. Høsten ser hektisk ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.