Gå til innhold
Arkivverket

[#24674] Oppslag kirkebok Kristiansand - ekteskap 11.02.1833 - John Salvesen/Anne Bechman


Gjest Lars Jørgensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Lars Jørgensen

Heii et annet innlegg (egentlig flere) Lenke forøsker vi å finne ut mere om losoldermann John Salvesen i Risør, som nok giftet seg 11 februar 1833 i Kristiansand.Kan noen slå opp på dette og gi mer informasjon - navn på John, fødested, foreldre? Vil sterkt bidra til å oppklare 'mysteriet om John som døde 2 ganger'.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest Odd Ottesen

I forbindelse med et annet ærend på Statsarkivet i Kristiansand, sjekket jeg også følgende vigsel i kirkeboka for Kristiansand:1833, 11. februar – etter bevilling av 9. februar 1833 – ble viet skipperborger John Salvesen, født i Øyestad, nå med opphold i Vestre Moland, 36 ½ år gammel, sønn av Salve Olsen, - og jomfru Ingeborg Anna Bechmann, født i Kristiansand, 21 år gammel, datter av Tarald Bechmann [ca. 1769-1831], skipper. Forloverne var smed Ole Taraldsen og baker L[ars] Gloppe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest David Widerberg Howden

Hei Odd tusen takk for at du hjalp oss her!. dette var til stor hjelp i å løse puslespillet-tusen takk for all hjelp!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.