Gå til innhold
Arkivverket

[#24695] Lars Markusson og Gurå Andersdotter gift 1786 i Stangvik, Møre og Romsdal


Gjest Ellen Marie Sandvik
 Del

Recommended Posts

Gjest Ellen Marie Sandvik

Leter etter foreldrene til disse to.I 1801 befinner de seg på Nastad i Tingvoll Lenke.De giftet seg 23.10.1786 iflg. Familysearch.Gurå dør i 1816 på Svartvorpa, Nastad. Lars dør i 1827 samme sted.De får to barn: Ingrid (Engri) f. 1787 og Anne f. 1791.Mvh Ellen Sandvik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Endre Holten

Hei Ellen Marie!Lars Markusson var son til Markus Timannson Holten i Austiatua på Halle i Todalen, f. 1726, og kona Kirsti Hansdotter frå Glæremsvika i Surnadal. Markus var frå Øvre Surnadal. Lars vart gift med Guri Andersdotter Talgøy i Todalen. Far til Kirsti Viken, Hans,f. 1660, var son til strandsittaren Mattias Sadelmaker i Nestu-Vika. Han var truleg frå Jemtland. Viser elles til Heimar og ætter i Stangvik, bind 2, s. 350 og (Hans Hyldbakk)og Heimar i Surnadal, bind 2, s. 487 av same forfattar.Mvh. Endre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.