Gå til innhold
Arkivverket

[#24825] Anders Haagensen, Næverneset, hvem var han gift med?


Gjest Hilde Sjø Grande
 Del

Recommended Posts

Gjest Hilde Sjø Grande

Anders Haagensen er født 1778, kansje på Vesterfjell der foreldrene hans har et llite bruk. De heter Haagen Andersen og Maren Andersdatter. Jeg forsøker å finne ut hva hans kone het og hvor hun kom fra. Hun er ikke oppgitt ved dåpen til datteren Berit Bang født 1814. Det er to andre barn også, Per født 1807 og Lars født 1810. Er det noen som vet hvem som var foreldre til hans far er det også greit å vite.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Alv  Edvardsen

Hei ! Anders f. 1778, bos. Seforssjøen er ikke oppf. m. kone der.-- Kanskje kirkebøker ? Foreldre til Anders, Håka Andersa og Maren Andersdr. var en tid på Vesterjell. Maren var dr. av Anders Andersa Tapperskar, sk. 1790, g.m. Kiersten Jensdr.-- Beste hilsen Alv.--

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Carsten Schanche

Fam. finner vi her i 1801 LenkeBirrith er iflg. Fam.search Haagen sin mor,hun giftet seg 1741 med Anders Haagensen f.1702 Jamtlia Mo. Han døde 28-5-1772 og hun i 1804.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hilde Sjø Grande

Takk til begge to, men ennå gjenstår gjestår å finne hvem Anders var gift med. Vanskelig sak, om da ikke det står i kirkebøkene ved dåp av Per eller Lars...???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.