Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Slektsgranskergruppa i Idd og Enningdalen Historie

[#24841] Manglar merknadsrubrikk i registreringa for trulova

Recommended Posts

Gjest Slektsgranskergruppa i Idd og Enningdalen Historie

Ja, nå er namnet slik som Idd og Enningdalen Historielag skriv det. Takk.Nå kjem vi da med det som vi nemnde ved fyrste kontakten her i denne spalten, men som vi vart bedne om å forklara nærare:Det gjeld trulova i Enningdalen. Nr.2, 15.2.1733 I staden for merknad så står det forlover. Merknaden er:'trolovet paa Friderichshald'Nr. 10, 9.2.1759 Her er det og sett forlover i staden for merknad. Merknaden her er:'E: Trolig uteglemt i 1759'Det same gjeld for: Nr. 6, 1.10.1769. Merknaden her er 'som selv holt i Penden'.Vonar dette er greit nok forklart. Med venleg helsing for Idd og Enningdalen Historielags slektsgranskergruppe ved Gunvor og Knut Brække

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Ver så snill ikkje å lag nytt tema kvar gong de har noko å koma med om Idd ig Enningdalen. Ta fram eit av dei gamale debattane de har start og bruk blyanten bak siste innlegg til å leggja inn eit nytt innlegg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.