Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Magnus K. Eliassen Erdmann

[#25130] Helle Juel Erdmann, 1758/1832 - etterslekt

Recommended Posts

Gjest Magnus K. Eliassen Erdmann

Vi er ikke mange i Norge med Erdmann som slekts-navn. Er du en av dem? Ta kontakt! Jeg er pensjonist og er nysgjerrig på slekten. Jeg er del av etterslekten etter:1 - Helle Juel Erdmann de. 2 - Helle Juel Erdmann dy. 3 - Elias Hellesen 4 - Hans Eliassen 5 - Leif EliassenMin e-postadresse: mke.erdmann@c2i.net

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Vibeke Hansen

Hei! Jeg heter ikke Erdmann. Men Helle Juel Erdmann f:1758 skal være en av mine forfedre. Han ble gift med ei Elisabet Kristoffersdtr. Solberg, F: 1768. De fikk sønnen Helle Juel, som igjen fikk en 'uektefødt' sønn Elias Helless. som da igjen er far til min tipp oldemor Kristine Eliasdtr. 25.12.1853 i Bergen. Det er 4 år siden du la ut denne posten på digitalarkivet, vet ikke om du fortsatt har denne mailadressen, men prøver så får vi se.Fant ut nå at mailadressen ikke virker lenger, så jeg legger det her :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.