Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bente Aaris

[#25238] Vdr.; Døde i Laksevåg 1925-1950.

Recommended Posts

Gjest Bente Aaris

Hvorfra kommer oplysningene finner ingen dokumentasjon?Er det fra dødsfallprotkoll? Hvem har anmeldt dødsfallet i så fall?Det gjelder min manns morbror lettmatros Just Thorbjørn Larsen oppført som død 20.02.1928:LenkeHan faldt over bord, forsvannt og er derfor ikke gravlagt, nå er det vi gjerne vil vite, hva var prosedyren på den tid, ble han anmeldt død? og av hvem?Takker så meget på forhånd for svar.Med vennlig hilsen Bente Aaris

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Databasen er bygd på klokkerboken for Laksevåg 1925-1950.Just Thorbjørn Larsen var ombord på S/S Gråfjeld, og omkom ved Mac Carthy Island i Gambiafloden. Dødsfallet er innført i mars 1928, men uten at det står hvem som meldte det.Normalt ville dødsfall i utlandet bli meldt via Utenriksdepartementet, men her kan det være rederiet som har meldt fra.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bente Aaris

Mange takk for svar.Mvh Bente Aaris

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.