Gå til innhold
Arkivverket

[#25238] Vdr.; Døde i Laksevåg 1925-1950.


Gjest Bente Aaris
 Del

Recommended Posts

Gjest Bente Aaris

Hvorfra kommer oplysningene finner ingen dokumentasjon?Er det fra dødsfallprotkoll? Hvem har anmeldt dødsfallet i så fall?Det gjelder min manns morbror lettmatros Just Thorbjørn Larsen oppført som død 20.02.1928:LenkeHan faldt over bord, forsvannt og er derfor ikke gravlagt, nå er det vi gjerne vil vite, hva var prosedyren på den tid, ble han anmeldt død? og av hvem?Takker så meget på forhånd for svar.Med vennlig hilsen Bente Aaris

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Databasen er bygd på klokkerboken for Laksevåg 1925-1950.Just Thorbjørn Larsen var ombord på S/S Gråfjeld, og omkom ved Mac Carthy Island i Gambiafloden. Dødsfallet er innført i mars 1928, men uten at det står hvem som meldte det.Normalt ville dødsfall i utlandet bli meldt via Utenriksdepartementet, men her kan det være rederiet som har meldt fra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.