Gå til innhold
Arkivverket

[#25421] Kyrkjebokoppslag, Domkyrkja, Oslo


Gjest Håvard Viko
 Del

Recommended Posts

Gjest Håvard Viko

Kan nokon gjera to oppslag i kyrkjebok for Domkyrkja i Oslo for meg: Gunder Hansen og Marthe Olsdatter g. 26. nov. 1824 og Gunder Olsen og Anne Jensdatter 10. august 1827. Er særleg interessert i farsnamn og fødestad til Gunder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Du mener vel hvilken respektive Hans og Ole som er far til de to Gunder. Jeg har for øvrig opplevde at brudgommens og brudens far ikke er oppgitt i kirkebøker fra 1820-tallet.Grethe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir Kamsvaag Berntsen

Vielsen 10.08.1827 i vor Frelsers kirke, 'Ungkarl Gunner Hansen' (som gifter seg med Anne Jensdatter) har alder 24 og 'er født og opholder sig her i Staden'. Han har altså ikke vært gift før. Faren heter Hans Ammundsen. (Hennes Jens Olsen, hun 'er født i Aggers Sogn).Ved den første vielsen i vor Frelsers Kirke (26.11.1824) står Gunner Hansen (alder 34) som ungkar og marketenter ( her i nok i betydningen vertshusholder ), 'han er født i Sigdal, men opholder sig nu her i Staden', faren heter Hans Amundsen. Marthe født i Christiania, alder oppgitt til 44, hun er enke etter marketenteren Ole Grimsgaard. Henne far Ole Wold.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.