Gå til innhold
Arkivverket

[#25697] Elen Thomina Johannesdtr f. 12 jun 1829 på Selfors Mo


Gjest Otto Jørgensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Otto Jørgensen

Elen Thomina Johannesdtr var født 12 jun 1829 på Selfors Mo som datter av Johannes Andersen og Pernille Olsdtr.(Faddere synes å være Hans Jacobsen, Jacob Hansen og Maren Hansdtr Grønvigsmo, Anders Pedersen.... Karen Andreasdtr Ibid og Berit Sørensdtr Lund.)Videre ser det ut til at hun ble konfirmert 28 juni 1846 i Hemnes.Det ser ut til at hun 22 oktober 1858 i Hemnes kirke ble gift med Erick Johan Pedersen f 11 jan 1834 på Grønvikmoen, Hemnes.Bortsett hva som er nevnt om foreldrene ovenfor, vet vi lite om disse?.Hvem kan så foreldrene til Elen være????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Elen Johannesdatter og Erik Pedersen i 1865 [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=f61832.wc2&gardpostnr=27&personpostnr=158&merk=158&tid=22:35:58#ovre;>Lenke Elen Thomine og Erik i 1875 Lenke Elen og Erik i 1900 LenkeElen og Erik er bosatt på Stemnesvik i Hemnes, og på Stemnesvik i 1865 finner jeg ugift, fattiglem Pernille Olsdatter, 72 år, født i Mo

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Otto Jørgensen

Utfordringen er Ellen og hennes familie, Det være seg foreldre, førdested, søsken etc.Det er i grunnen familien Johannes Andersen og Pernille Olsdtr med barnet Elen Johannesdtr og evt søsken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Otto Jørgensen

I henhold til nyere informasjon er Stemnesvik det samme som Stævnesvik og ble senere bnr 3 Frydenlund som ligger under Gnr 4 Hestneset.En titt i gardshistorien for Hemnes, gir desverre ikke flere opplysninger omkring familie forholdene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.