Gå til innhold
Arkivverket

[#25758] Navnet skjemmer ingen, men har du hørt på maken?


Gjest Nina Møller Nordby
 Del

Recommended Posts

  • 2 uker senere...
Gjest Terje Hatvik

Til (401):Den eldste soga til Arbeidarpartiet må tydelegvis endrast- og skrivast om. Lenka i innlegg (401) syner jo klårt og tydeleg at marxismen fekk eit sensasjonelt gjennombrot (!) i Stavanger allereie i januar 1911, heile sytten år før den aller første norske arbeidarparti-regjeringa såg dagens lys i januar 1928. Og den (regjeringa Hornsrud) varte som kjent berre i 18 dagar.Litt synd at 100-års jubilèet den 5. januar 2011 etter alt å døma gjekk dei fleste 'hus forbi'. Men eg reknar med at marxistar og gammalkommunistar med siddis-dialekt no mannar seg opp og lagar til ei storstilt feiring i 'oljekapitalens høgborg' på Nord-Jæren; dvs. Stavanger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Marianne R. Danielsen

Haha! Flirer meg krøllat!!Men sant som sies over her, navnet skjemmer ingen. Og dessuten er det jo litt tøft med navn som ikke mange andre har.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne Hildrum

Ja, tenk hvor mye lettere slektsforskningen hadde vært uten de tusentalls med Ole og Anne. hadde barna fått oppfinnsomme navn hadde vi hatt det litt lettere.Anne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Stian Høiset

Min 4 x tippoldemor og gårdbrukerdatter Carnelsche gifter seg i Sokndal i 1748: Lenke (høyre, ca. midt på)Bare uvant for meg, men jeg synes det høres veldig koselig ut. Det er vel en eller annen femininform av Cornelius, antar jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.