Gå til innhold
Arkivverket

[#25821] Christian Quart


Gjest Trude Bahus
 Del

Recommended Posts

Gjest per helge seglsten

Det må du vel nesten legge ut dokumentasjonen din for at man skal kunne avgjøre. Men ofte bygger slike påståtte kongeslektsskap på rykter og historier. Men altså; om du legger fram detaljene i din slektnings 'påvisning' så er det sikkert folk her inne som kan svare på om det har noe for seg, eller ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Trude Bahus

Denne jenten som angivelig fikk barn med Christan den 4 var en bondejente fra Midt Norge. Hun ble jaget fra bygden fordi hun fikk barn utenfor ekteskap. Men var Christian den 4 kjent for å 'ta' for seg av almuen???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Øystein Lillegaard

Vet ikke om dette kan være en 'sammenbalnding' med Anne Ludvigsdatter som jeg har sett hevdet at skal mest trolig skal være datter til Ludvig Ludvigsen Munch. Ludvig Ludvigsen Munch hadde denne Anne utenfor ekteskap med Anne Ivarsdotter. En annen ekte datter ble gift med Christian den fjerde og muligens kan dette være en sammenblanding med henne? Anne Ivarsdatter var fra Trondheim og Anne Ludvigsdatter ble Hans Lauritsen Lindved.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest per helge seglsten

Dersom Øystein ikke har truffet spikeren på hodet, må du nok gi mer informasjon om denne jenta fra Midt-Norge, før det er noen som kan si noe 'sikkert' om holdet i teoriene til slektningen din.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.