Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Marit Nyhus

[#25891] Edvard og Gunhild Helgebye

Recommended Posts

Gjest Marit Nyhus

Min oldemor hadde en bror som bosatte seg i Oslo.Bodde i 1900 i Helgesensgade 52. Han var født på Nes Hedmark i 1862. Hans kone Gunhild var født samme år. De hadde barna Einar født 1890, Gunnar født 1895, Bjarne født 1897 og Trygve født 1899. Er det noen som kjenner til etterkommere etter disse barna? Kontakt meg privat på mail marit.nyhus@c2i.net hvis det er opplysninger om nålevende personer. Takk for hjelpen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Hvis sønnene til Edvard og Gunhild Helgebye bodde i Kristiania, senere Oslo, utover på 1900-tallet, vil jeg bare tipse om de kommunale folketellingene som finnes i Byarkivet i Oslo Lenke. Ved å slå opp i adressebøkene er det mulig å finne hvor personer bodde og så se etter dem i folketellingene.Mvh Grethe Flood

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Marit Nyhus

Hei Grethe. Jeg har allerede sendt en forepørsel til byarkivet. Tenkte kanskje det var noen som hadde kjennskap til disse menneskene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.