Gå til innhold
Arkivverket

[#26183] sporsmaal om ny system


Gjest Margaret Miller
 Del

Recommended Posts

Gjest Margaret Miller

When one wants to see all the 'fornavn' for example, and there is more than '1000' - perhaps it only shows through 'n', is there a way to see the rest of the fornavner? The old system we could see all.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Oldervoll

There is no way. The reason is that if you put on too much it would litterally kill most browsers. What you can du ia put an a in the field, and choose starting with (show) and look amd the names one character at a time.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Solfrid Haugland

Etter at det nye systemet ble innlagt, har jeg måttet oppgi all søking både på kirkebøker og folketellinger som tidligere var enkelt og greit å finne. Jeg trenger visst et kurs. Mvh Solfrid Haugland

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gisle Hersvik

Det er faktisk mykje enklare no enn før, men det er alltid greit å få litt opplæring i nye system. Litt hjelpe er det jo lagt inn på søkesidene, sjå eks.: Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tor Andersen

Dersom det er selve databasene du ikke finner så må du bruke Databaseveljar som du finner i øvre venstre hjørne. Velg der i de ulike rullemenyene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Kjære Solfrid Haugland,Du må ikke gi opp!Ta kontakt med oss på e-post digitalarkivet@riksakrivaren.dep.no så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.Vi forstår at det kan være vanskelig å finne ut av det nye søkesystemet og det nye menysystemet, særlig når vi ikke har fått ordentlige hjelpesider på plass. Likevel vil vi hevde at Digitalarkivet er enklere enn noen gang!Så ikke nøl med å kontakte oss og forklare hvor du støter på problemer så skal vi gi deg den hjelp du trenger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.