Gå til innhold
Arkivverket

[#26222] Hadsel-Nordland 1760-1775


Gjest Aud Karin Sande
 Del

Recommended Posts

Gjest Aud Karin Sande

En Morten Monsen, f 1771 og Malena Pedersdtr, f ca 1768. Begge skal være fra Hadsel. De bodde på gården Wiig. Er det noen som vet hvor de kommer fra og hvem deres foreldre er? Mvh Aud Karin Sande

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjellaug Robberstad Petit

Du har vel muligens foreldra her, han var ihvertfall gift med en Malena Pedersdtr etter hva jeg ser paa FS : LenkeDette er ikke fra kirkebok da.Mvh Kjellaug

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Johan I. Borgos

Morten Monssen var fra Bø i Vesterålen, foreldre Mons Torbersen og Sofia Mortensdtr, Røsnes. Malena var fra Vik i Hadsel, foreldre Peder Andersen og Ingeborg Arentsdtr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pål W. Martinussen

Takk, Borgos. Der ble et 'hull' tettet i min fars familie. Bestefar til Morten, Torber Monsen, kom sansynligvis fra Vik i Hadsel til Auvåg, Bø. I manntallet 1666 for Lofoten og Vesterålen finnes en eneste person som kan stemme med Torber Monsen, nemlig Torbiór Mogensen 2-1/2 år på Wug i Hadsel. Wug må være tolkningsfeil for Wiig under avskriften. Auvåg og Vik ligger jo omtrent tvers over fjorden fra hverandre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.