Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Knut Kvernflaten

[#26418] Stasjonsmester Emil Øvergaard, Porsgrunn jerbanestasjon

Recommended Posts

Guest Knut Kvernflaten

Stasjonsmester Emil Øvergaard, født på Hamar i 1853, bodde sammen med sin hustru Kristine Øvergaard, født 1849, i 1900 på Porsgrunn jerbanestasjon. Samme sted bodde deres ugifte datter Camilla. Har noen kjennskap til denne familien og eventuelle etterkommere. Mvh Knut Kvernflaten

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Heidi C. Huitfeldt

Noe å begynne med: Lenke til Porsgrunn 1900: [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=f60427&gardpostnr=971&personpostnr=6042&merk=6042#ovre>LenkeKona Kristine bor i 1900 mt i Langesund Lenke sammen med en gift datter Anna Christine og hennes familie.I Langesund) finnes også en ug Margrete Øvergaard født i Stavanger. Og i Horten en Ingvar Øvergaard også født i Stavanger, uten at jeg egentlig ser noen sammenheng med Emil annet enn at alderen passer med hans barn, -og hvis han var jernbanemann kan de jo ha flyttet litt rundt slik at barna er født ulike steder. Anna Christine og Camilla er født i Tr.heim.Giftemålet til Emil og Kristine ligger på FS: Vor Frues Kirke, Tr.heim 24.mars 1878.Jeg fikk det travelt nå, men du kan jo forsøke å finne barn til Anna Christine og Sigurd Engebret Eriksen på FS?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nina Krøger

Hei Emil. Jeg anbefaler deg å kontakte Jernbane museumet på Hamar, http://www.norsk-jernbanemuseum.no/Jeg henvente meg ditt pga slekt som har jobbet i jernbanen og fikk kopi av alt de hadde. Så det er hvert et forsøk.Nina :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Knut Kvernflaten

Hjertelig takk alle sammen - det siger fremover. En tilleggsopplysning - det er i realiteten Emil Øvergaards kone som var utgangspunktet for min bønn om hjelp. I og med at Emil var jerbanemann tenkte jeg at det var lettere å finne frem den veien. Kona -Kristine Øvergaard - født Olsen - har røtter i Gudbrandsdalen og det er slekt i Brasil som ønsker kontaktMvh Knut Kvernflaten

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.