Gå til innhold
Arkivverket

[#26561] Averøy / Kvernes: Edvard Eliasen f.1871


Gjest Anna Marie Normann
 Del

Recommended Posts

Gjest Anna Marie Normann

Etterlyser opplysninger om opphavet til Edvard Eliasen f. 1871 i Kvernes, Møre og Romsdal.Han ble gift før 1900 med Fredrikke f.1877 i Buksnes i Nordland. De bodde ved folketellingen 1900 i Bodø.Alle opplysninger mottas med stor takk! God jul til alle i forumet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Endre Holten

Anna Marie! Edvard Eliassen Ildhusøy var f. 2/12. 1871 på Ildhusøya i Kornstad sogn, Averøy. Han var sønn av inderst Elias Monsen Gjetøy fra Grova i Hjertvika og kona Elisabet Knutsdtr. Søbstad, f. 1799 på Sund i Bådalen. Mor til Edvard var Anne Maria Olsdtr. Aarsbog, f. 1839, datter av Ole Monsen Lille-Mork og kona Ingeborg Anna Andreasdatter Parelius fra Tøvika i Kornstad. Elias og Anne Maria var inderster på Ildhusøya. Edvard flytta til Bodø i 1896 sier kirkeboka. Mvh. Endre

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Endre Holten

Tilleggsopplysning: Edvard Eliassen og Fredrikke Kristoffersdatter flytta til Utheim på Averøya i 1911, sjå Solvang, br.nr. 30, og har etterslekt der. Mvh. Endre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.