Gå til innhold
Arkivverket

[#26567] Torleif Karlsen f.1880 i Kristiania.(FT) Hvem var hans foreldre??


Gjest Svein Arnesen
 Del

Recommended Posts

Gjest Svein Arnesen

I følge bygdebok nr 2 s. 441 og FT 1900 for Enebakk var Torleif Karlsen f.1880 i Kristiania, tjenestegutt på Torshov i Enebakk. Han giftet seg senere med dattera fra en av plassene under gården. Hvem var foreldrene til Torleif? og kom han virkelig fra Kristiania? Kan ikke finne han ved hjelp av pc her hjemmefra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Egil Sundelius.

Riktig navn 1900 = Thorleif Karlsen , på denne Lenke .Du trenger en tur i KB ved vielsen, du har datoen?Det sier noe om farens navn, for det er ikke så lett og finne ut på denne tiden, noe 'ny' dato og event. fødestede 'i By'hilsen Egil S.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Svein Arnesen

Hei Egil, Har ikke dato for vielse, men er redd den er nærmere 1920. Det er først etter at datteren Alfhild(1919) ble født at det blir nevnt i bygdeboka om bosted. Da i Hølestad u. Torshov, som er samme sted som svigerforeldrene bodde.Svein

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.