Gå til innhold
Arkivverket

[#26613] Skatteliste med fødselsdato ? og Dødsfall i Norge etter april 2001 ?


Gjest Thorbjørn Meringdal
 Del

Recommended Posts

Gjest Thorbjørn Meringdal

Spørsmål 1: Finnes det fortsatt noen (aviser) som ligger ute med skattelistene (2001,2002,osv)hvor også fødselsdato er med? Stavanger Aftenblad hadde jo det, men de fjernet linken i forrige uke. Fødselsdato er jo svært nyttig for oss slektsforskere. Spørsmål 2: Digitalarkivet: Dødsfall i Norge 1995-april 2001 (1947-2001). Hva skjer med dødsfall etter april 2001? Er det planer om å legge ut nyere data? Hva skulle være til hinder for det? Er det noen som vet noe om dette, så er det nok mange som er interessert i høre om det.hilsen Thorbjørn Meringdal, Oslo

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

På www.bt.no/skatt finner du fødselsåret om ikke annet.Digitalarkivet kan ikke legge ut flere dødsfall for vi har ikke tilgang til disse dataene. De dataene vi den gang la ut hadde vi betalt for. Vi har ikke økonomi til å betale for et nytt uttrekk (store kostnader i forbindelse med å få eksportert et datasett fra en samledatabase for hele landet).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...
Gjest Tore Øverby

Du kan enno finne fødselsdato på Aftenbladets side; for 2001. Det holder vel i de fleste tilfeller. (lenke fjerna) Tore

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Erik Aas

Her er andre kilder med døde på nettet, som har fødselsdato:Dødfall i Oslo fra 19.06.2001 og framover: [url="http://www.domstol.no/OSBY/index.asp?startID=&topExpand=1000612&subExpand=&menuitemid=1002718&strURL=//internet/showobject.asp?i=1395805>LenkeNår det gjelder avskrift fra gravstøtter, gravminner i Norge, tilrettelagt av DIS-Norge http://www.disnorge.no/gravminner (172458 graver).Og her er gravsteder i Trondheim:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Thorbjørn Meringdal

Takk til flere meget nyttige kildehenvisninger. Finnes det oversikt over dødsfall i Bergen?mvh Thorbjørn M.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.