Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Solfrid Vestaberg Ormøy

[#26615] Leter etter mer info om Frans Oskar Jonassen Glans f. 19.10.1875 i Askim

Recommended Posts

Guest Solfrid Vestaberg Ormøy

Jeg viser til innlegg 26584 LenkeEr på jakt etter andre som vet noe om denne personen eller som er i slekt med han. Har brukt mange år på å spore opp min oldefar, hvem han var og ikke minst når han døde og hvor. Fikk han flere barn med andre kvinner?Har funnet hans foreldre og søsken og deres etterkommere og foreldrenes aner i Sverige. Har ikke tenkt å gi meg før alle detaljer er på plass, men kanskje noen har en ide for hvor jeg skal lete videre herfra?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anne Lene Hagen

Hei Solfrid Ja slike nøtter blir til slutt den rene besettelsen, i alle fall for meg. Jeg har ikke kjennskap til den du søker. Men om du bruker denne siden: Lenke Her skriver du inn på linjen for surname: der skriver du Glans. En av sidene som da kommer opp er fra Geneanet. Der framkommer det en som har info om en Glans i Askim i årene 1898-1900. Du vil der finne en e-mail til vedkommende som har infoen. Kanskje du vil finne mer ved å gjøre det. Verdt et forsøk. Lykke til. Anne Lene

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.