Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Solfrid Vestaberg Ormøy

[#26615] Leter etter mer info om Frans Oskar Jonassen Glans f. 19.10.1875 i Askim

Recommended Posts

Gjest Solfrid Vestaberg Ormøy

Jeg viser til innlegg 26584 LenkeEr på jakt etter andre som vet noe om denne personen eller som er i slekt med han. Har brukt mange år på å spore opp min oldefar, hvem han var og ikke minst når han døde og hvor. Fikk han flere barn med andre kvinner?Har funnet hans foreldre og søsken og deres etterkommere og foreldrenes aner i Sverige. Har ikke tenkt å gi meg før alle detaljer er på plass, men kanskje noen har en ide for hvor jeg skal lete videre herfra?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anne Lene Hagen

Hei Solfrid Ja slike nøtter blir til slutt den rene besettelsen, i alle fall for meg. Jeg har ikke kjennskap til den du søker. Men om du bruker denne siden: Lenke Her skriver du inn på linjen for surname: der skriver du Glans. En av sidene som da kommer opp er fra Geneanet. Der framkommer det en som har info om en Glans i Askim i årene 1898-1900. Du vil der finne en e-mail til vedkommende som har infoen. Kanskje du vil finne mer ved å gjøre det. Verdt et forsøk. Lykke til. Anne Lene

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.