Gå til innhold
Arkivverket

[#26622] Jochum Christensen Norup f.1788 Danmark d.12.7.1851 Svelvik (Buskerud)


Gjest Per M. Michelsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Per M. Michelsen

Han (matros/styrmann fra Kjøpenhavn) gifter seg 13.5.1813 i Hurum Kirke (Strømm) med Siri Torgersdatter (trolig fra Kristiansand - har ikke fødsel/død)og får 10 barn i perioden 1814-1835 i Svelvik. Er det noen som har opplysninger om disse personene FØR giftemål eller om Norup-navnet da jeg finner ikke det benyttet i Danmark - kan komme fra: - Norup, Odense (het før 1784 Nordrup/Northerop) - Norup, øst for Mariager, Fyn - Nordrup, Sorø, Sjælland

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Christen Rasmussen og Maren Norup Wølner Schierven blir gift i Holla i 1771 LenkeFinner Marens første ekteskap i FS/IGIMAREN NORUP WOLNER Female FamilyMarriages:Spouse: ANDREAS BERNHOFF SCHIERVENMarriage: 17 DEC 1757 Holmestrand, Vestfold, NorwayGrethe F.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Per M. Michelsen

Takk for innspill. Jeg har sett FT1801 og det er fristende/passer bra 'navnmessig' men anså Maren Norup 53 år gammel i 1788 litt 'gammel' samtidig som koblingen mot Kjøpenhavn og 'sjølivet' ble 'borte'.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.