Gå til innhold
Arkivverket

[#26646] Kirkebok Domkirken Trondheim


Gjest Lars Chr. Hansen
 Del

Recommended Posts

Gjest Lars Chr. Hansen

Jeg sliter fælt med en Johannes Krogh f. 1789 Værdal, gift med Johanna Evenedatter Moen f.1792 Røros i Domkirken Trondheim den 30/5 1815. De døpte datteren Albertine Margrethe den 6/3 1831 i Domkirken og Sofie Magdalene den 9/12 1821 samme kirke. kanskje faddere eller andre opptegnede er notert i kirkebøker kan hjelpe. Noen som har det for hånden og kan slå opp?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arne Solås

Dette _kan_ jo være foreldre til Johannes, siden han døper sin datter for Albertine.Jeg finner også at Owes datter Albertine O. giftet seg i Tronheim i 1815. LenkeMvh. Arne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 1 år senere...
Gjest Lars Chr. Hansen

Hva var kriteriene for å 'ta' et etternavn på den tiden, begynnelsen av 1800 tallet? Han kaller seg Krogh ved ektespapet i 1815, men het tydligvis ikke det i FT 1801. Holdt det for eksempel å være oppvokst på en gård uten å være derfra opprinnelig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.