Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bjarne Erik Roscher

[#26693] Etterlysning: Andreas Aslagsen f. ~1824 oo Sabine Jansdatter f. 1833 Herres Sogn

Recommended Posts

Gjest Bjarne Erik Roscher

Jeg leter etter mer information om mine forfedre i Stavanger: Kan nuen hjelpe meg med aa finne nue i kirkebøkene, siden jeg bor i tyskland er det ganske vanskelig for meg.Andreas Aslagsen er f. ca. 1824 i Stavangergiftet 11. Jan. 1884 Sabine (Trine) Jansdatter f. 1833 i Herres Sogn. Barn: Laura Aslagsen f. 1825 Carl Johann Aslagsen f. 11.2.1864 (Spraaklærer i Bergen og Tolk for Kaiser Wilhelm II om sommeren)-Min tipoldefar Mari Aslagsen f. 1863 August Aslagsen f. 1865Det sies i familien at Andreas Aslagsen hadde den eneste Skofabrik på Vestlandet i Stavanger????. Hans far skal være Albert Aslagsen men det er ubevist. Bildet viser Andreas Aslagsen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Odd Brede

Jeg vil tippe at det er Andreas sammen med mor og søsken du finner her i 1865 tellingen for Stavanger LenkeOdd Brede

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjarne Erik Roscher

Takk Odd Brede! NEI det er ikke Andreas Aslagsen i Östervaag Rode.Du finner han som A. Aslagsen under Klevens Rode i FT 1865. LenkeHilsen Bjarne

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.