Gå til innhold
Arkivverket

[#26812] Johan Gustav Lönroth (ca 1780-1854), født i Bohuslän i Sverige


Gjest Elsa-Karin Svendsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Elsa-Karin Svendsen

Søker opplysninger om opphavet til Johan Gustav Lönroth som var bokbindermester i Bergen på 1800-tallet.Ifølge Undersøkelseskommisjonen (Bergen, 1804-05) var ”Gustav Lonneroth” 23 år gammel og født i ”Bahus i Sverrig”. Faren var bonde. Etter aldersoppgaver andre steder må han være født mellom 1776 og 1781.I Bergen ser det ut til at han noen ganger kalte seg ”Johan”, andre ganger ”Gustav” og etternavnet er skrevet på mange måter: Lønnerod, Lønrod, Lønrodt, Lønroth, Lønerod mm.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Carsten Schanche

Det er en Johan Gustav Lønroth som døpes 5-4-1779 i Allingsaas i Elvsborg. Foreldre ..... Lønnroth og Brita Stina Flodmann. Fra Fam.search.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Laila N. Christiansen

BRITTA STINA FLODMAN Female Family -------------------------------------------------------------------------------- Event(s): Birth: Christening: Death: Burial: -------------------------------------------------------------------------------- Marriages: Spouse: SWEN MICKAELL LONROTT Family Marriage: 11 MAR 1777 Alingsas, Alvsborg, Sweden

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Elsa-Karin Svendsen

Mange takk for hjelpen, Carsten Schanche og Laila N. Christiansen! Jeg har nå vært inne på Alingsås SläktforskarFörenings hemsida, og der har jeg funnet en god del navn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.