Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Eva Lillian Vedahl

[#27105] Anna fra Haltdalen

Recommended Posts

Gjest Eva Lillian Vedahl

Hvem var foreldrene til Anna Grønås f. 1910 i Hessdalen og død 1933 i Haltdalen. Anna var gift med Anders Martin Bollingmo, f. 1899 og død 1971.Er det noen som har en bygdebok fra Ålen og kan slå dette opp?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jon Stolpnessæter

Jeg har bare 'Ålen' av A. J. Reitan (1936), og her står det ikke årstall på født/død i nyere tid. Uansett finner jeg under Grønåsen, gnr. 145 bnr. 1,2,3, i Hessdalen:'...Bør Gjersvoll, gift første gang med Ragnhild Engesvoll og annen gang med Kirstina Grøtådal. I første ekteskap hadde han sønnen Bør (Engesvoll) g.m Olga Hammer. Barn av annet ekteskap: 1) Elvida, 2) Ludvig, 3) Anna, 4) Ragna, død ung, 5) Ingmar, 6) Helga, 7) Ragnar, 8) Borgny Kristine.'Bør Gjersvoll var fra Ustgård Gjersvoll (Bjørgen), gnr. 137 bnr 2. Hans far ser ut til å hete Bør Ludvigsen.Kirstina Grøtådal var fra Grøtådal, gnr 146 bnr 2, og hennes foreldre var Hans Halvorsen og Eli Pedersdatter Blåsmo fra Orkdal.Du får ta det for det det er verdt så lenge jeg ikke kan sjekke årstall.Mvh Jon

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.