Gå til innhold
Arkivverket

[#27681] Dødsmeldingar Bergen 1966 og 1955?


Gjest Lars E. Øyane
 Del

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Mathilde Kamilla Eriksen, fødd Johannessen, fødd 27.3.1880, var gift med (yrket hans?) Bernt Andreas Eriksen og skal vera avlidi i Jonas Lies vei 12 i Bergen 31.12.1966.Agnes Henriksen, fødd Eriksen, fødd 30.1.1889, var gift med (yrket hans?) Birger Henriksen og er truleg identisk med den Agnes Henrichsen som døydde i Bergen 9.5.1955.Mathilde og Agnes var vêrsøstrer!Er det mogeleg å få greie på kven som var ervingane til desse to damene? Er det oppgjeve kva yrke mennene deira hadde og kva tid dei døydde?Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Den Agnes Henrichsen det er vist til var ugift bokholder, og født i 1903.Mathilde Kamilla Eriksen var enke etter stuert Bernt AndreasEriksen, og etterlot seg barna Bernhard Eriksen, Bergen, Mathilde Christiansen, Horten, Anna Fanebust, Bergen, Edel Jensen, Oslo, Erna Eknæs, Bergen, Odd Eriksen, Bergen, William Eriksen, Oslo, Bjarne Eriksen, Bergen, Malvin Eriksen, Bergen og Godtfred Eriksen, Bergen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.