Gå til innhold
Arkivverket

[#27747] Dorothea Hansdatter Bruun (f. på 1600 - tallet)


Gjest Torill Johnsen Myklebost
 Del

Recommended Posts

Gjest Torill Johnsen Myklebost

Har noen kjennskap/kunnskap om Dorothea Hansdatter Bruun og hennes foreldre og søsken. Hun var trolig gift med Torstein Sebastian White (Wite)f. ca. 1651 d. ca. 1718 kom fra vel fra Røhme i Orkdal. Ser ut til at hun kan være min 8 X tippoldemor. Hvis dette stemmer, hvor mange barn fikk Torstein Sebastian og Dorothea.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Knut Bryn

Det er vel kanskje snakk om en liten sammenblanding her? Dotothea Hansdatter var g.m. Torstein Sebastiansen White (With) mens det var sønnen Bastian som var født ca. 1651 og døde ca. 1718. Du finner svar på det siste spørsmålet ditt og en rekke andre detaljer om slekten White/With på Simon Ellefsens nettsider ( http://www.nose.dk/Norge/white.html ). Opphavet til Dorothea står det ikke så mye om der, men hun var trolig dansk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Torill Johnsen Myklebost

Hei! Beklager at det ble feil i datoer her. Har tidligere vært inne på linken du nevner, kan se nærmere på den i forhold til søsken av Bastian.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Per Nermo

Som 'alternative' etternavn på Dorothea Hansdatter har jeg sett både Bruun, Holm og Echoff. Hun skal ha levd ca.1625/1629-ca.1702/1710 og døde på Åsskard i Stangvik.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.