Gå til innhold
Arkivverket

[#27814] Mari eller Marie Oseberg f. 1906


Gjest Trude Bahus
 Del

Recommended Posts

Gjest Trude Bahus

leter etter en dame som er født 1906 som heter Mari eller Marie Oseberg fra sør trøndelagsområdet. Hun fikk en sønn som het [navn fjernet av redaktøren] i 1936. er det noen som kan gi noe info om disse? Takk..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Egil Sundelius.

Hei Trude, ser at gårdsnavne er brukt bl.a på denne kommunen, se: 1900-telling for 1511 Vannelven , på Lenke , men dette er på Møre kanten, (har du søkt på oseberg her på brukerforumet?) hilsen Egil S.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Er du helt sikker på at hun het OsEberg og ikke Osberg eller Osborg?I 1900 finnes det 11 Osberg i Bergen. En barnerik familie som sikkert ikke har fått sitt siste barn enda.Så har du 6 Osborg i Ørsta MR.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Trude Bahus,Du bør legge ut e-postadressen din. Informasjon om nålevende personer kan ikke utveksles her, og i dette tilfellet kan det være sønnen fremdeles lever.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.