Gå til innhold
Arkivverket

[#27839] Peder Svendsen f ca 1804 Gausdal


Gjest Geir Paulsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Geir Paulsen

Ønsker opplysninger om Peder Svendsen f ca 1804 i Gausdal. Han var gift med Marit Olsdtr (Svendsen)Hun er også født i Gausdal ca 1805. Prøver og finne foreldrene til disse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Er dette giftermålet, mon tro?PEDER SVENDSEN Marriages:Spouse: MARIT OLSDRMarriage: 12 APR 1829 Ostre Gausdal, Oppland, Norway--------------------------------------------------Her er vel familien i Gausdal, på Rudsveen øvre, i 1865 [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=f60522&gardpostnr=555&personpostnr=3646&merk=3646#ovre>LenkeFinner i FS en Peder Svendsen, døpt 2.3.1806 i Østre Gausdal, sønn av Svend Thoresen og Gunnild Pedersdatter. Hvis dette er ”din” Peder Svendsen, kan dette muligens være faren i 1801

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir Paulsen

Hei Grethe. Er nok mye mulig at det er rett Peder Svendsen. Det er mye som tyder på det. Marit Olsdtr er fra Ø Gausdal med antatt fødselsår 1805. Dette kan jo sprike i begge retninger, men en av dem er nok riktig. Men dette må jo sjekkes opp mot kirkebøker. Peder Svendsen og Marit Olsdtr fikk bla a en sønn Simen Pedersen f 09.09.1836 (min tippoldefar) Han ble også født i Ø Gausdal. FS fungere som en grei måte og søke seg fram på, selv om det kan være noe feil ved år og dato av og til.Takker for hjelp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjørn Solbrå

Legg merke til at på 1801-lenken har du sannsynligvis også foreldrene til Svend Thoresen som husmenn på Bø, nemlig Tore Svensen (fra Lisødegård?) og Barbra Poulsdatter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.