Gå til innhold
Arkivverket

[#27901] Dødsmelding Bergen 1953


Gjest Lars E. Øyane (Luster kommune)
 Del

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane (Luster kommune)

Karl Marius Hansen, truleg fødd (eg veit ikkje kvar...) 1876, døydde i Bergen 21.7.1953.Kva står i dødsmeldingi om Karl og kona hans, og kven var ervingane hans?Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Lars E. Øyane

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Karl Marius Hansen var ifølge dødsmeldingen født i Ullensaker 4. mai 1876. Han etterlot seg enken Bertha og barna Hanna Mikalsen, Bergen, og Harald Hansen, Bergen. Sønnen Malvin var død før faren, men hadde etterlatt seg en datter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gisle Hersvik

Hei Lars, Ser at du ikkje er sikker på kvar denne Karl Marius er fødd, men kanskje den Karl Marius som dør 1953 ([url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=bedo1912&gardpostnr=40689&merk=40689#ovre>Lenke) kan vere den same som i 1900 er busett i Bergen, men skal vere f. ca. 1872 i Ullensaker (Lenke) ?(Det finnes kun den eine Karl Marius Hansen busett i Bergen i 1900, uten at det treng bety noko)Er det den rette Karl Marius som vi finn i 1900 så gifter han seg i Ullensaker i 1897 og her en han nemd f. 1876 (som stemmer med det du skriv):

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars E. Øyane (Luster kommune)

Hjarteleg takk til Yngve og Gisle for gode og nyttige innlegg! Kven kunne vel tenkt at Anna Bertine fór heilt til Ullensaker for å gifta seg...? Elles ser det ut til at borni som han fekk med Anna Bertine ikkje vert nemnde som ervingar, men so vart dei òg skilde kring 1907 etter at Anna Bertine hadde fått eit barn med naboen i Skivebakken...!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.