Gå til innhold
Arkivverket

[#27939] Prest Nikolai Wilse, Bø Kirke, Bø, Nordland


Gjest Inge M Johansen
 Del

Recommended Posts

Gjest Inge M Johansen

Presten Nikolai Wilse giftet seg i 1825 med Ingeborg Margrete Kristensdtr Dahl (av Ringkjøb-slekta) I 1836 fikk de sønnen Jakob Martin og i 1837 fikk de sønnen Johan Fredrik. Nikolai døde i 1845 og er en av de få prester som er gravlagt i Bø.(kanskje den eneste?) Jeg har søkt etter sønnene Jakob og Johan, men er ikke i stand til å finne de i noen av FT. Har også prøvd Vilse, Nikolaisen, Nicolaisen som etternavn uten hell. Noen som vet noe om hvor de ble av?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
Gjest Inge M Johansen

Fant tilfeldigvis Johan Fredrik Wilse i USA. Biografi: Born Bö, Vesteraalen; son of Jacob Nicolai Wilse; grad. 1856; imm. as a young man; employed in a lumber firm in various jobs, eg. director of the company's ranch; accountant in the Sierra Lumber Co. in Sierra. Cal. until his death. Studentene fra 1856 Kanskje broren Jakob også emigrerte?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.