Gå til innhold
Arkivverket

[#27972] Feil i skifteregister for Larvik 1672- 1812 ?


Gjest May Karin Henriksen
 Del

Recommended Posts

Gjest May Karin Henriksen

Tok en utskrift av registeret 19.06.2004.Ny utskrift idag viser helt annen datering for skifte. Christine Berntsdtr.døde 1790 i følge kirkeboka, Tygge Johannesen lever i 1801, er 40 år.Legger lenke til dagens utskrift.LenkeMvh. M-K.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Skifteregistrene for Larvik, Drammen og Kragerø ble oppdatert 4. februar, men dessverre var det skjedd en feil under konvertering. Vi har nå arbeidet med å finne den feilen.Hvis alt går bra, så skal skifteregistrene bli korrekte i løpet av dagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest May Karin Henriksen

Bra at feilen er rettet.Ønsker å vite hvor mange skifteprotokoller som dekkes av tidsrommet, for skifteregisteret. Gjerne også tidsintervallenefor de enkelte.Det er i mitt tilfelle problematisk med navneoppkallinger gjennom flere slektsledd og grener av samme slekt.Andre kan vel også ha den samme problmatikken.Mvh. M-K.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Hvis du ser på dokumentasjonen (Klikk på boksen Dokumentasjon over dataene), vil dette stå på første linje: 'Originalmaterialet befinner seg i Statsarkivet i Kongsberg: Larvik byfogd, Skifte, skifteprotokoller nr. 1 – 11 og skifteforhandlingsprotokoller nr. 1.'Hvis du i databasen søker på handlings(/forretnings)nivå, hvor du setter Prot.ref. til alle termar, vil du få en liste over samtlige protokoller som har vært brukt i databasen. Du kan velge en, noen eller alle, og på den måten avgrense søket ditt.For å se tidsintervallene de ulike protokollene dekker, kan du (også på handlingsnivå) sette År til alle termar. Du får da en liste over ulike tidsintervaller protokollene dekker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.