Gå til innhold
Arkivverket

[#28050] Inger Knutsdatter Bye, f. ca 1711, Øksnes, Nordland


Gjest Tom Harald Dahl
 Del

Recommended Posts

Gjest Tom Harald Dahl

Søker etter informasjon om Inger Knut(d)sdatter Bye, født ca 1711 i Langenes, Øksnes, Nordland. Hun døde ca 1770 i Alsvåg, Øksnes, Nordland.Hun giftet seg i 1736 med Anders Jensen Brønlund, hans forfedre er kjent. Dette paret fikk etter det jeg vet 8 barn i tiden 1739 - 1757. Ektemannen Anders dør allerede i 1762, og Inger giftet seg på nytt med Nils Maas i 1764. Ingen kjente barn i dette ekteskapet.Er det noen som kjenner til Ingers forfedre? Takknemlig for svar! mvh Tom Harald

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Johan I. Borgos

Foreldrene hennes var Knut Pedersen Bye og Karen Arntsdtr Bruse. Du finner mer i bind 4 av Øksnes bygdebok og i bind 1 av Sortland bygdebok (se på gården Bø).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tom Harald Dahl

Tusen takk Johan! Da skal jeg skaffe Øksnes bygdebok og lese gjennom den. Har funnet ut at det er endel slekt der borte i Øksnes. Så en gjennomgang av disse bøkene er nok på sin plass.Takk for hjelpen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.