Gå til innhold
Arkivverket

[#28150] Saint Olaf Cemetery, Bosque County, Texas


Gjest Dag T. Hoelseth
 Del

Recommended Posts

Gjest Dag T. Hoelseth

En stor gruppe nordmenn slo seg ned i Bosque county (deriblant Cleng Peerson) på 1850-tallet og senere.[url="http://www.bosque-norsemen.com/>http://www.bosque-norsemen.com/Her kan man finne en oversikt over gravlagte på Saint Olaf Cemetery:http://www.mustangtexas.com/St_Olaf_Cemetery.htmCleng Peerson derimot er gravlagt ved Norse Cemetery ikke så langt unna:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 år senere...
Gjest Vigdis Jøsang

Er det noen som vet om det finnes en fullstendig database over gravminner / gravlagde i USA av samme kategori som våre gravminner her i Norge? Eller om det er planer om å etablere et prosjekt med full registrering av alle gravminnene der?En slik database ville vel være til stor hjelp for alle som søker spor etter de som emigrerte dit, spesielt tidlig på 1800-tallet hvor det ikke finnes så mye dokumentasjon som kan spore dem opp. Folketellingene på 1840 og 1850-tallet inneholder blant annet ikke fullstendige husholdningslister, kun navn på hovedperson og en opptelling av antall personer i ulike aldersklasser.Mvh VigdisMvh Vigdis

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.