Gå til innhold
Arkivverket

[#28296] Anne Andersdtr. Svardal, gift med Andreas Martins Ananiasson.


Gjest Aud Karin Sande
 Del

Recommended Posts

Gjest Aud Karin Sande

Ei Anne Andersdtr Svardal, var gift med en Andreas Martins. Ananiasson, f ca 1833. De skal ha fått en datter, Nille Marie f ca 1864. Er det noen som kjenner til Anne sin bakgrunn. Jeg kommer ikke videre med den siden av slekta som jeg holder på å sette opp til en familie. Mvh Aud Karin Sande

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjellaug Robberstad Petit

Her er vel familien i 1865: [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=f61432.wc2&gardpostnr=860&personpostnr=5874&merk=5874#ovre>LenkeMadsie er vel muligens mor til Andreas og Samson og Karel hans brödre skulle jeg tro.Og dersom Madsie/Massi er mora er vel dette hennes dåp: LenkeHer er giftermålet til Massi og Ananias: LenkeSöster til Andreas: LenkeAndreas dåp: LenkeEkteskap til Anne og Andreas:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjellaug Robberstad Petit

Nille Maries dåp: [url="http://www.familysearch.org/Eng/Search/IGI/individual_record.asp?recid=500223636086&lds=1&region=12&regionfriendly=Norway&frompage=99>Lenkemå sjekkes med kirkebok.Svardal finnes i Kinn prestegjeld men og i Eivindvik og Vig. Men her er en mulig kandidat til Annes far: Lenke Hans kone, Pernelle, passer jo inn med navnoppkalling: Nelle.De fikk og en datter Anna som passer slik noenlunde med alder:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjellaug Robberstad Petit

To kandidater til Pernille, holder en knapp på henne fra Svanö, da Svardal hörte til Svanö sogn.[url="http://www.familysearch.org/Eng/Search/IGI/individual_record.asp?recid=100083454950&lds=1&region=12&regionfriendly=Norway&frompage=99>LenkeLenkeEkteskap til Pernille og Anders: LenkeMulig kandidat for Anders? Alder og sted passer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.