Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Håvard Ler

[#28523] Ingeborg Simonsdtr. Roven, Børsa, Sør-Trøndelag

Recommended Posts

Guest Håvard Ler

Lurer på om Ingeborg kan være identisk med Ingeborg Simensdtr. Gjølme, som fikk ei uekte datter i Orkdal i 1820. Denne dattera Elen Andersdtr. ble bortsatt på Roven. Faren het Anders Hansen Svorkmo. Ved konfirmasjonen er Ole Roven oppført som far.I 1865 finner jeg ei Ingeborg Simonsdtr gift med Ole Sivertsen på Rovshylla. Regner det som sannsynlig at dette er Elens mor, men er det noen som har flere opplysninger om denne familien på Rovshylla? Hvor Ingeborg kom fra f.eks.?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Håvard Ler

Prøver denne igjen. Har nå fått bekrefta at den Ingeborg Simonsdatter jeg søker opplysninger om er den Ingeborg som var gift med Ole Sivertsen Roven på Rovshylla. De ble gift i 1835 i Børsa. Ingeborg var født ca, 1798, men jeg har fortsatt ikke greid å finne ut hvor hun kom fra. Foreldrene skal være Berit Arntsdtr. f. ca 1776 og Simen Andersen Viggen. Noen som vet noe mer om denne familien?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.