Gå til innhold
Arkivverket

[#28560] Noen som kjenner til Ole Ovesen, g.m. Rebekka Olsd. på Aanstad, Ibestad


Gjest Linda J.Lande
 Del

Recommended Posts

Gjest Linda J.Lande

Er det noen som kjenner til Ole? Han heter sannsynligvis Ole Martin Bang Ovesen, og er født 1881. Han kom som dreng til gården Ånstad, hvor han ble gift med datteren på gården, Rebekka Olsd. På folketellingen i 1900 er det sannsynligvis han som er oppført som tjener på samme gård, men da er navnet Ole Martinsen. Ole og Rebekka flyttet flere år senere til Lenvik, hvor de bodde til de døde.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Åse K. Kristiansen

Fra Astafjord bygdebok: Ole Martin Bang Ovesen, f.1881 Lurøy, Nordland; foreldre Ove Andreas Tomassen og NN. Gift 1905 med Rebekka Kornelia Olsen f.1877, bosatt på Ånstad. Paret fikk seks barn mens de bodde på Ånstad, hvorav to døde som spebarn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Linda J.Lande

Hei Åse! Tusen takk! Da var jeg absolutt et skritt videre. Om det er andre som kjenner ytterligere til Ole vil jeg være veldig takknemelig for tilbakemelding.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.