Gå til innhold
Arkivverket

[#28771] Martin Ulvestads bok: 'Nordmænd i Amerika'


Gjest Steinar Nyløkken
 Del

Recommended Posts

Gjest Steinar Nyløkken

Oppdaget til min glede digitaliseringen av boken, men fant også en feil i gjengivelsen. To sider som jeg skulle se manglet: side 648 og 649. Til gjengjeld var side 646 og 647 gjengitt to ganger. Noen kan sikkert rette dette!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Helge R. Naess

Digitaliseringen er vel ikke her på DA, men kunne du da glede alle oss andre med å fortelle oss hvilken website det er man skal bruke for å finne denne boken ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Den digitale utgaven av boken ble presentert som en del av Digitalarkivets julekalender. Det var Statsarkivet i Bergen som digitalfotograferte den. Det er uheldig at en dobbelside er tatt to ganger og at vi dermed har mistet en dobbelside, men det skal være mulig å få ordnet på.For de som ikke kjenner til julekalenderen vår legger jeg ved lenken her: [url="http://da2.uib.no/jul2004/>http://da2.uib.no/jul2004/Blant Digitalarkivets digitale bøker finner en masse nyttige oppslagsverk og andre mer kuriøse bøker:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.