Gå til innhold
Arkivverket

[#28779] Knud/t Johannesen i Jølster, Søre Navnløs


Gjest Nina Krøger
 Del

Recommended Posts

Gjest Nina Krøger

Er det noen som kjenner hans opphav og hvem han giftet seg med? Se: LenkeI innlegg 28754 på arkivforumet har hans navn dukket opp. Kan noen hjelpe eller gjøre oppslag i bygdeboken for det aktuelle område?På forhånd takk. Nina :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ragnhild Brandt Øgaard

HEI! Har kopi-sider av en gammel bygdebok av Albert Joleik: Jølst, fra min svigerfar som har aner fra Søre Navnløs/Øygard. På s. 219 er det referert til folketellingen i 1701, under Navnløs. Kan ikke finne Johan eller Joan her. (Kanskje andre kan tolke bygdeboka bedre). Imidlertid er det nevnt 'stjupsøner Joanssøner: Antuns 14, Knut 12'. Dette er vel den Knut som du etterspør.Videre på siden står det om vielse av èn Knut Jòansson N.(Navnløs)i 1713 med Marite Tòresdotter, og vielse av èn Knut Jòansson N. i 1717 med Kari Jakobdotter Veitebergje. Er det samme mann , mon tro? Mvh Ragnhild.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ragnhild Brandt Øgaard

Hei igjen! Fullstendig navn på boka jeg refererte til av Albert Joleik, er 'Soga um Jølst'. Mvh Ragnhild.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.