Gå til innhold
Arkivverket

[#28881] Even Johannessön, Söndre Gipö på Nötterö


Gjest Per Evensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Per Evensen

Er det noen som har kjennskap til forfedrene til Even Johannessön ? Han var födt i 1730, giftet seg med Aase Kristensdatter, Söndre Gipö i 1754 og döde i 1776. Han flyttet til Nötterö og kjöpte gård (Söndre Gipö, brnr 1) Det er mulig han kom fra Stokke. Er det noen som vet noe ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Han synes ikke å være konfirmert i Stokke, men der er det hull i konfirmasjonslistene 1740-43. Dåpslistene begynner november 1732, og der finnes han heller ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...
Gjest Ketil Firing Hanssen

Johan Andersen Sørbye og Berte Evensdatter gifter seg i Stokke 2. november 1728. De er vel identiske med Johannes Andersen og Berte Evensdaatter som døper datteren Barbro 3. mars 1733.På Øvre Sem på Nøtterøy finner vi 1756-64 klokker Johannes Anderssøn og hustru Berte Evensdatter. Han hadde fra 1742 vært skoleholder og bodd på Vollen.Even Johannissøn Stangebye eye (konf. 1749) og Barbara Johannisdatter Rønningen under Stangeby (konf. 1751) nok deres barn. Klokker Johannes Andersen Nøtterøe er nemlig forlover når Even Johannissøn Østre Nøtterøe gifter seg i 1754.http://www.vestfold-slekt.net/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.