Gå til innhold
Arkivverket

[#29153] Sjømenn som har gått i land i USA


Gjest Arne Robertsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Arne Robertsen

Karl Sophus ble født i 1897 i Stokke, Vestfold i Norge. Begge foreldrene var svenske innvandrere til Norge. Karl Sophus dro til sjøs og kom med stor sannsynlighet iland i USA fra et skip hvor han var hyret på. Vi vet at han seilte på Standard Oil sine båter. Han døde i perioden 1945 -1955. Vi tror ikke at han var gift, idet hans søsken i Norge fikk arv etter ham rundt 1950 tallet. Har lett etter ham i mange registre uten å lykkes. Håper noen av dere kan hjelpe meg. Hans far het Johan Severin Magnussen. Så han kan ha benyttet seg enten av Severinsen eller Magnussen som familinavn. Evt. med svensk endelse son. I håp finnerlykke Arne Robertsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hans Myhre

Hvis hans søsken her hjemme fikk en arv etter ham så var han ikke gift. Da finnes det en mappe på ham i Utenriksdepartementet i Oslo. Den er kanskje ikke avlevert til Riksarkivet enda. Skriv et brev til departementets arkiv med alle de data du har og vent på svar, det kan ta tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.