Gå til innhold
Arkivverket

[#29177] Johan Brønnich f. tidlig 1600 eide deler av Gryte og Kokkim i Varteig, Østfold


Gjest Guro Reinhart
 Del

Recommended Posts

Gjest Guro Reinhart

Kjenner noen til Johan Brønnich som skal være svigerfar til Peder Enersen (borger i Fredrikstad) sannsynligvis fra Kristiania. Peder var selveier av 5 lpd. i gården Gryte i Varteig i Østfold han nevnes der til rundt 1715. Hans værfar Johan Brønnich skal ha fått 5 lpd. i Gryte og 1 1/4 lpd. i Kokkim i pant av Amund Kongsrød i 1665. Vet noen navnet på Brønnichs datter? Ellers tar jeg imot all informasjon om disse menneskene med takk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Finner denne i FS/IGI, så den må sjekkes!!Gunhild Johannesen Bronich Birth: About 1656 Fredrikstad, Ostfold, NorwayBurial: 1690 Father: Johan BronichMother: Gunhild Gulbrandsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
Gjest Anita Riise

Per Hansen: Vi får feilmelding på epostadressa di. Kan du sende ein epost til digitalarkivet@arkivverket.no , slik at vi får sjekka den?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Guro Reinhart

Til Per. Det kan jo høres sannsynlig ut - jeg har ikke kommet noe videre her, har latt denne linjen av slekten 'ligge' siden innlegget. Vet du om noen av Bruenich-slekten kom til Østfold? Hilsen Guro

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.