Gå til innhold
Arkivverket

[#29210] Gisle Geirlaugson Seim i Odalen


Gjest Rolf K. Lindstad
 Del

Recommended Posts

Gjest Rolf K. Lindstad

I bygdebøkene for Sør- og Nor-Odal er denne karen sentral for mange av gårdene i Odalen i nyere tid.Finnes det noe lett tilgjengelig oppslagsverk eller opptegnelser over Gisle og hans barn/foreldre?Min 8. tipp.oldefar Gisle Amundsen Ellingsrud og hans sønn Høgne Gislesen Ellingsrud skal vistnok stamme fra Gisle Geirlaugson Seim.Semming Gisleson Vågstad er en annen (9. tipp)Det skulle være interessant å få dette bekreftet på noe vis utover hva som finnes i bygdebøkene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Svein Arnolf Bjørndal

Denne lenken bidrar vel ikke med noe nytt i forhold til hva som står i bygdebøkene, men likevel: Noe av dette har vært diskutert før.Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rolf K. Lindstad

Jeg tenkte mer på om noen viste om der fantes et privatarkiv om emnet, f.eks er slekten Seim omtalt som et privatarkiv nr. 0 i DELGOBES SAMLING i Riksarkivet, - men har noen sett om det er riktig Seim ætt ?(DELGOBES SAMLING: DIS-Norge v/Norunn Klettum: 'Her er det ført inn hele det eksisterende registeret for samlingen, uten vurdering om hvor mye det står om hver slekt. Selve arkivet består av løse lapper og ark som er ordnet alfabetisk på slektsnavn. Det varierer veldig med hvor fyldige opplysningene er')

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.