Gå til innhold
Arkivverket

[#29802] Kordan finner eg frem i Digitalarkivet?


Gjest Terje Aarland
 Del

Recommended Posts

Gjest Terje Aarland

Etter at Digitalarkivet vart omlagt har eg hatt problem med en del søk. Bl.a. finne frem til ft. for 1880 for normenn i Amerika etc. Det er også en del andre søk eg har hatt problem med å finne ut av.Det er nok sikkert enkelt å finne ut av, men det meste er enkelt når en bare kan det. På forhand takk for hjelpa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kenneth Holter

I 'Databaseveljaren' finnes det et 'fylke' som kalles Utlandet. Velger du dette, og derefter folketellinger, kommer de amerikanske census opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Leit å høre at du ikke finner fram i Digitalarkivet. Vi har laget noen midlertidige hjelpesider du kan ta en titt på. Så snart vi får litt bedre tid, vil vi også lage en ny guidet tur i Digitalarkivet. Vi er smertelig klar over at den guidete turen som ligger ute, viser til det gamle meny- og søkesystemet.For hjelp til å finne fram til databasene i Digitalarkivet: [url="http://digitalarkivet.no/dadoc/menyhjelp.htm>http://digitalarkivet.no/dadoc/menyhjelp.htmFor hjelp til å søke i databasene:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.